Snitel de telina cu cascaval
PrinteazaSnitel de telina cu cascaval din: telina, cascaval, ou, pesmet, unt, sare, piper.
- 1 ţelină potrivită (de circa 500 g)
- 400 g caşcaval
- 1 ou, pesmet, unt
- sare, piper
Mod de preparare:
Cureţi ţelina, o speli şi o tai felii groase de 1 deget, apoi le fierbi circa 45 de minute şi le scurgi. Tai felii de caşcaval groase şi mari cât feliile de ţelină şi faci sandvişuri: 1 felie de caşcaval o aşezi între 2 feli de ţelină.
Dai „pacheţelele” prin ou bătut (cu 1 lingură de apă, sare şi piper) şi prin pesmet. Rumeneşti în unt şniţelele de ţelină pe fiecare parte şi le consumi calde cu un rachiu alături
Snitel de telina cu cascaval
Pofta buna!