Snitel cu boia din: pulpa de porc, oua, faina, pesmet, ulei, unt, piper, sare, boia. Ingrediente: 700 g pulpă de porc 2 ouă 100 g făină 150 g pesmet 200 ml ulei 100 g unt 1/2 linguriţă de piper 1/4 linguriţă de boia sare Mod de preparare: Taie carnea în felii, dă-le cu sare […]
Şniţel din carne tocată
PrinteazaŞniţel din carne tocată din: carne macra, unt, pesmet, piper si sare.
- 600 g carne macră
- 2 linguri unt sau untură
- 1/2 pahar pesmet pisat
- puţin piper
- sare
Mod de preparare:
Carnea, spălată, se trece prin maşina de tocat sau se toacă cu satîrul, se amestecă bine cu sare şi piper.
Din această pastă se fac şase turtiţe de grosimea unui centimetru, se dau prin pesmet şi se prăjesc în grăsimea fierbinte.
Se servesc cu cartofi prăjiţi, pire de cartofi sau legume fierte şi opărite cu unt.
Pofta buna!
Cum se prepara Snitel de porc in stil vienez (VIDEO)
Snitel de porc in stil vienez: Ingrediente: 1 kg fleică pulpă de porc 2 ouă 2 linguri muştar de Dijon 200-300 g pesmet 200-300 g făină sare piper ulei pentru prăjit Cum se prepara Snitel de porc in stil vienez: Pofta buna! Poate te intereseaza si: Snitel vienez cu ganitura Snitel […]
Snitel de porc in pesmet
Snitel de porc in pesmet din: cotlete de porc, sare, faina, pesmet, ou, lapte, ulei. Ingrediente: 6 cotlete de porc 1/2 linguriţă sare 40 g făină 65 g pesmet 1 ou 4 linguri lapte 3 linguri ulei Mod de preparare: Se taie grăsimea de pe cotlete, iar feliile de carne se aşază între două foi […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/snitel-din-carne-tocata html