Snitel din piept de curcan cu sos de mere

Printeaza

Snitel din piept de curcan cu sos de mere din: piept de curcan, sare, piper, unt, mere, ceapa, concentrat, mustar, frisca sau smantana.

Ingrediente :Snitel din piept de curcan cu sos de mere

  • 4 bucati de piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 20 g unt topit
  • 2 mere
  • 1 ceapa rosie
  • 1/4 l concentrat de carne de pasare
  • 2 linguri mustar potrivit de iute
  • 1 pahar frisca nebatuta sau smantana subtire

 

Mod de preparare:

Se spala carnea, se zvanta, se condimenteaza si se prajeste circa 7 minute in untul incins.

Merele, spalate si curatate, se taie mai intai in doua, se indeparteaza partea lemnoasa si semintele si pe urma se taie felii.

Ceapa se curata si se taie rondele subtiri.Se scoate carnea din tigaie si se tine la cald.

Merele si ceapa se calesc si ele in unt. Se amesteca zeama de carne, mustarul si frisca sau smantana, se toarna peste mere si se lasa sa fiarba incet aproximativ 2 minute.

Se leaga dupa gust cu putina faina sau amidon, se introduc bucatile de carne in sos si se servesc imediat cu piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.