Şniţel in fulgi de porumb

Printeaza

Şniţel in fulgi de porumb din: piept de pui, mozzarella, ceapa verde, ardei capia, ardei grasi, ceapa, vanata, dovlecel, cartofi, oua, fulgi de porumb, boia dulce, ulei, sare, piper, marar, rosii.

Ingrediente:

  • doua piepturi de pui
  • 4 batoane de mozzarella
  • doua fire de ceapa verde
  • doi ardei capia
  • doi ardei grasi
  • doua cepe albe
  • o vanata
  • un dovlecel
  • 4 cartofi
  • doua oua
  • 200 g fulgi de porumb
  • boia dulce
  • ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • rosii

 

Mod de preparare:

Piepturile de pui se dezosează şi se crestează cele patru bucăţi de carne în aşa fel încât să se obţină patru foi. Fiecare foaie se unge cu ulei, se presară cu sare, piper şi boia după gust şi mărar tocat.

Se aşază câte un baton de mozzarela pe fiecare foaie, câte o bucată de ceapă verde şi se rulează.

Se prind cu o scobitoare ca să nu iasă compoziţia, se trec prin ou bătut amestecat cu sare, piper şi boia, apoi prin fulgii de porumb.

Se prăjesc, se scot pe un şervet absorbant şi se aşază pe un platou. Ardeii se spală, se curăţă de seminţe şi se taie cuburi.

Ceapa albă se curăţă de foi, se taie mărunt şi se căleşte în ulei încins împreună cu ardeii. După zece minute se adaugă dovlecelul tăiat felii, felii de vinete şi cartofii tăiaţi rondele.

Se condimentează, se prăjesc până devin aurii, se amestecă bine cu mărar tocat şi se servesc alături de şniţelele de pui calde.

Se servesc cu o salata de rosii.

Şniţel in fulgi de porumb

Snitel_in_fulgi_de_porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.