Şnitel cu garnitura de cartofi
PrinteazaO reteta de snitel cu garnitura de cartofi din: cartofi, sare, ceapa, supa, otet, snitele de porc, piper, faina, ou, pesmet, unt, arpagic si frunze de salata.
Poate te intereseaza si Şniţele de miel cu salsa picantă de legume
- 750 g cartofi
- sare
- 1 ceapa
- 200 ml supa
- 3 linguri otet
- 4 snitele de porc (a 150 g)
- piper
- 2 linguri faina
- 1 ou
- 60 g pesmet
- 3 linguri unt topit
- 1 lagtura de arpagic
- cateva frunze de salata
Mod de preparare:
Spălaţi cartofii, fierbeţi-i cca 30 de minute în apă cu sare, apoi curăţaţi-i. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o cubuleţe.
Fierbeţi supa, oţetul şi ceapa.
Tăiaţi cartofii rondele, apoi turnaţi supa peste ei cât încă sunt calzi. Amestecaţi-i şi lăsaţi-i să se pătrundă.
Intre timp, bateţi şniţelele cu ciocanul special, condimentaţi-le cu sare şi piper, apoi tăvăliţi-le prin făină.
Bateţi oul într-o farfurie adâncă. Daţi şniţelele mai întâi prin ou, apoi prin pesmet şi presaţi-le bine.
Incingeţi untul într-o tigaie şi prăjiţi şniţele pe ambele părţi cca 5 minute.
Tăiaţi arpagicul inele şi amestecaţi-l cu salata. Serviţi-o alături de şniţele şi cartofi.
Şnitel cu garnitura de cartofi
Poftă bună!
Incoming search terms:
- garnitura pentru snitele
- snitele cu garnitura
- garnitura la snitele
Cea mai simpla mancare 🙂
Simpla si buna, dar nu foarte sanatoasa