Şniţel in crustă de porumb

Printeaza

Şniţel in crustă de porumb

Ingrediente:Şniţel in crustă de porumb

  • două piepturi de pui mai mari dezosate şi fără pieliţă
  • 3 ouă
  • 300 g fulgi de porumb
  • două pungi de legume congelate
  • 500 g broccoli
  • 100 g unt
  • o gulie
  • doi morcovi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei de floarea-soarelui
  • orez
  • sfeclă roşie

 

 

Preparare:

Piepturile de pui se porţionează ca pentru şniţele, se bat uşor şi se condimentează. Se trec prin ouăle bătute, fulgii de porumb şi se prăjesc în ulei încins. Se scot cu o spumieră şi se pun pe un şervet absorbant.

Broccoli se fierbe în apă cu sare, se scurge de apă şi se desface. Morcovii şi gulia se curăţă de coajă, se fierb şi se taie în rondele. Legumele congelate se amestecă împreună cu broccoli, morcovii şi gulia fierte, se condimentează cu sare, piper şi cimbru tocat, apoi se călesc în unt încins.

Legumele călite se servesc alături de şniţele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.