Şniţel in crustă de porumb
PrinteazaŞniţel in crustă de porumb
- două piepturi de pui mai mari dezosate şi fără pieliţă
- 3 ouă
- 300 g fulgi de porumb
- două pungi de legume congelate
- 500 g broccoli
- 100 g unt
- o gulie
- doi morcovi
- sare
- piper
- cimbru
- ulei de floarea-soarelui
- orez
- sfeclă roşie
Preparare:
Piepturile de pui se porţionează ca pentru şniţele, se bat uşor şi se condimentează. Se trec prin ouăle bătute, fulgii de porumb şi se prăjesc în ulei încins. Se scot cu o spumieră şi se pun pe un şervet absorbant.
Broccoli se fierbe în apă cu sare, se scurge de apă şi se desface. Morcovii şi gulia se curăţă de coajă, se fierb şi se taie în rondele. Legumele congelate se amestecă împreună cu broccoli, morcovii şi gulia fierte, se condimentează cu sare, piper şi cimbru tocat, apoi se călesc în unt încins.
Legumele călite se servesc alături de şniţele.
Pofta buna!