Şniţel natur de porc

Printeaza

Şniţel natur de porc din: pulpa de porc, ulei, faina, sare.

 

Ingrediente:Şniţel natur de porc

  • 800 g pulpă de porc
  • ulei
  • făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Pentru şniţele se foloseşte carne macră din pulpă de porc.

Se taie carnea în felii, care se sărează, se bat, se trec prin făină şi se pun la prăjit într-o tigaie cu ulei încins.

Se prăjesc pe ambele părţi.

Când feliile s-au rumenit, se toarnă peste ele câteva linguri de supă sau apă şi se înăbuşă 10-15 minute.

Se servesc cu diverse garnituri, cu unt deasupra.

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Snitele de porc picante

Snitele de porc picante

Snitele de porc picante din: cotlet de porc, bacon, mustar, faina, cimbru, fulgi de porumb, oua. Ingrediente: 4 x 150 g cotlet de porc dezosat 100 g bacon feliat 4 linguriţe cu muştar picant 2 crenguţe de cimbru 150 g fulgi de porumb 2 ouă făină   Mod de preparare: Bate carnea cu ciocanul pentru […]

Snitele de porc cu lamaie, parmezan si seminte de pin

Snitel de porc in pesmet

Snitel de porc in pesmet din: cotlete de porc, sare, faina, pesmet, ou, lapte, ulei. Ingrediente: 6 cotlete de porc 1/2 linguriţă sare 40 g făină 65 g pesmet 1 ou 4 linguri lapte 3 linguri ulei   Mod de preparare: Se taie grăsimea de pe cotlete, iar feliile de carne se aşază între două foi […]

 

Poate buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.