Snitel natur

Printeaza

Snitel natur

Ingdiente:Snitel natur

  • 1 kg carne vitel
  • grăsime pentru prăjit
  • putin unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Alegem un capac de viţel. Scoatem şniţele lungi de 8-12 cm şi groase de 1 cm. Netezim cu ciocanul de lemn, pre­sărăm cu puţin piper şi cu făină pe aman­două părţile.

Şniţelul se prăjeşte repede în grăsime multă, la foc viu, pînă devine auriu. Intoarcem o singură dată.

Cand este gata, dăm sare. Servim imediat. Pu­nem la mijlocul şniţelului o bucăţică de unt şi presărăm puţin pătrunjel tocat.

Servim cu garnitură de mazăre, fasole, piure de cartofi, piure de spanac, cartofi prăjiţi şi cu salată verde.

Şniţelul natur se pregăteşte şi fără făină.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.