Şniţel cu ouă ochiuri

Printeaza

O reteta snitel cu oua ochiuri din: cartofi, sare, ulei, piper, chimen, snitele de porc, faina, oua, pesmet si unt.

Ingrediente:Şniţel cu ouă ochiuri

  • 800 g cartofi
  • sare
  • 4 linguri ulei
  • piper
  • eventual chimen măcinat
  • 4 şniţele de porc (a 160 g)
  • 2 linguri făi­nă
  • 6 ouă
  • 75 g pesmet
  • 1 lingură unt

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i în jumătate pe lung. Fier- beţi-i cca. 25 de minute în apă cu sare, lăsaţi-i să se răcească şi prăjiţi-i în 2 linguri de ulei. Condimentaţi-i cu sare, piper şi chimen.

Spălaţi şniţelele, uscaţi-le pe un şervet de bucătărie, bateţi-le şi condimentaţi-le. Daţi-le prin făină, prin cele 2 ouă bătute şi prin pesmet. Prăjiţi-le 4 min.pe fiecare parte în uleiul rămas. Prăjiţi ouăle ochi si serviti-le alături de şniţele si de cartofi.

Şniţel cu ouă ochiuri

Şniţel cu ouă ochiuri

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.