Snitel parizian
PrinteazaSnitel parizian din: pulpa de porc, ou, sare, piper, faina si ulei.
Ingrediente:
- 1 bucată pulpă de porc de 300-400 g
- 1 ou
- sare
- piper
- 3-4 linguri făină
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare :
Snitel parizian: Tai pulpa de porc în 3-4 bucăţi, pe care le speli şi le cureţi de grăsime şi pieliţe. Le laşi să se scurgă bine de apă şi le baţi puţin cu ciocanul, pentru uniformizare.
Baţi oul cu sarea şi piperul, dai fiecare şniţel prin făină, ou bătut şi iar făină.
In baie de ulei, prăjeşti şniţelele bine pe ambele părţi şi le scoţi pe şerveţele care să absoarbă surplusul de grăsime.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- snitel parizian