Snitel parizian

Printeaza

Snitel parizian din: pulpa de porc, ou, sare, piper, faina si ulei.

Ingrediente:

  • 1 bucată pulpă de porc de 300-400 g
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri făină
  • ulei pentru prăjit

 

 

Mod de preparare :

Snitel parizian: Tai pulpa de porc în 3-4 bucăţi, pe care le speli şi le cureţi de grăsime şi pieliţe. Le laşi să se scurgă bine de apă şi le baţi puţin cu ciocanul, pentru uniformizare.

Baţi oul cu sarea şi piperul, dai fiecare şniţel prin făină, ou bătut şi iar făină.

In baie de ulei, prăjeşti şniţelele bine pe ambe­le părţi şi le scoţi pe şerveţele care să absoarbă surplusul de grăsime.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • snitel parizian

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.