Snitel de porc cu ciuperci din: manatarci, ceapa, ciuperci, snitele de porc, sare, piper, faina, unt, vin si smantana. Ingrediente: 10 manatarci 2 cepe mici 400 g ciuperci champignon 8 snitele de porc (a 80g) sare piper 2 linguri faina 2 linguri unt topit 100 ml vin alb 150 g smantana Mod de preparare: Se […]
Snitel de porc cu ananas
PrinteazaSnitel de porc cu ananas din: praz, ardei iute, file de porc, faina, oua, sare, piper, boia, suc de lamaie, fulgi de cocos, pesmet, ananas, ulei, zahar brun, suc de limeta.
- 2 fire praz
- 1 ardei iute
- 4 fileuri de porc (125 g fiecare)
- 2 linguri faina
- 2 oua
- sare
- piper
- boia
- 1 lingurita suc de lamaie
- 4 linguri fulgi de cocos
- 3 linguri pesmet
- 150 g bucatele de ananas
- 5 linguri ulei
- 2 lingurite zahar brun
- 2 linguri suc de limeta
Mod de preparare:
Cureti prazul, il speli si il tai rondele. Toci ardeiul iute. Bati carnea si o pudrezi cu faina.
Bati oualele cu sare, piper, boia si suc de lamaie.
Pe o alta farfurie, amesteci fulgii de cocos si pesmetul, apoi dai carnea mai intai prin ou, apoi prin amestecul de pesmet.
Pui o tigaie cu ulei pe foc si prajesti snitelele 4 minute pe fiecare parte, apoi le scoti si le pastrezi la cald.
Prajesti in restul de ulei ananasul, cu ardei, zahar si praz; se lasa 5 minute.
Adaugi sare si suc de limeta. Snitelul se serveste cu legume si orez.
Pofta buna!
poate iti place si:
Snitel de porc cu ciuperci
Reteta zilei: Snitele de porc
Snitele de porc din: cotlete de porc, amidon, ou, pesmet, sare, piper, ulei. Ingrediente: 4 cotlete de porc dezosate ⅓ ceasca amidon de porumb 1 ou ½ cana pesmet piper si sare ulei Mod de preparare: Pregatiti carnea de porc, apoi bateti bine pe fiecare parte. Intr-o farfurie adaugati amidonul de porumb, sarea și […]
Pofta buna!