Snitel de porc cu cascaval
PrinteazaSnitel de porc cu cascaval din: cotlete, cascaval, ardei gras, parmezan, patrunjel verde, oua, pesmet, faina, piper, sare si ulei.
Poate te intereseaza si:
- Snitel de porc cu ananas
- Cum se prepara snitel de porc (video)
- Snitele de porc in crusta
- Şniţele de porc în crustă picantă
- Snitele de porc cu lamaie, parmezan si seminte de pin
- 4 cotlete fara os
- 150 g cascaval
- 1 ardei gras rosu
- 1 lingurita cu parmezan
- 2-3 fire de patrunjel verde
- 2 oua
- 2 linguri cu pesmet
- 2 linguri cu faina
- piper
- sare
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Taie cotletele în două, pe grosime, iar caşcavalul în felii grosuţe. Toacă ardeiul în cubuleţe, iar pătrunjelul cât mai fin. Bate feliile de carne pe ambele părţi, sărează- le, piperează-le şi lasă-le deoparte. Ajriestecă pesmetul cu parmezanul, bate ouăle.
Presară pe fiecare bucată de carne puţin pătrunjel şi un pic de ardei, pune câte o felie de caşcaval, împătureşte şi prinde cu scobitori.
Dă şniţelele prin făină, ou şi amestecul de pesmet şi lasă-le la rece 30 de minute. încinge uleiul şi prăjeşte-le până ce se auresc pe fiecare parte. Serveşte-le fierbinţi, cu salată şi orez.
Snitel de porc cu cascaval
Pofta buna!
Incoming search terms:
- snitele de porc la cuptor
E foarte bun snitelul preparat in felul asta