Snitel de porc cu migdale
PrinteazaSnitel de porc cu migdale din: carne de porc, faina, ulei, mangold, hasme, sunca, samburi de migdale, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g carne de porc bătută
- sare
- piper
- puţină făină
- 3-4 linguri ulei de arahide
- 1 lingură ulei de chili
- 500 g mangold
- 3 hasme
- 125 ml fond de vitei (gata preparat)
- 100 g şuncă de Parma
- 50 g sâmburi de migdale
Mod de preparare:
Se taie carnea fâşii. Fâşiile de carne se trec prin sare, piper şi făină. Toarnă cele două sosuri în wok, se încing, şi se prăjesc feliile de carne cca 4-5 minute, amestecând continuu.
Se iau de pe foc şi se păstrează calde.
Curăţă mangoldul, se spală, se lasă la scurs şi se taie mărunt. Curată hasme-le şi se taie mărunt. Se prăjesc cuburile de haşme împreună cu mangoldul 2-3 minute în uleiul rămas.
Adaugă fondul de viţel, iar amestecul se lasă 4-5 minute la prăjit la foc mic. Taie şunca felii subţiri si se adaugă în tigaie împreună cu carnea.
Se prăjesc sâmburii de migdale într-o tigaie fără ulei. Mâncarea se aşază pe farfurii şi se serveşte presărată cu sâmburi de migdale.
Snitel de porc cu migdale
Pofta buna!