Snitel de porc

Printeaza

O reteta delicioasa de snitel de porc din: carne de porc, ciuperci, oua, faina, cascaval, mustar, sare si piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: Snitel de porc

  • 600 g carne porc
  • 150 g ciuperci
  • 4 ouă
  • 50 g făină
  • 25 g caşcaval
  • 120 g muştar
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Speli car­nea, o cureţi de pieliţe şi o tai felii. Le baţi cu ciocanul de şniţele, sărezi şi piperezi. Bucăţile de carne le treci prin făina, le rulezi, apoi le prăjeşti în ulei.

Separat faci o omletă foar­te subţire (din 4 ouă) în are pui ruloul de carne şi rulezi din nou. Ciupercile le speli în mai multe ape şi le căleşti în ulei.

Peste ruloul de carne adaugi ciuperci­le călite peste care presari caşcavalul ras. Le poţi servi cu cartofi fierţi, morcovi şi salată verde.

Snitel de porc

Snitel de porc

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • snitel de porc

2 comentarii

  1. Astea sunt un fel de rulouri de porc

  2. Da, la asta ma uitam si eu, sunt rulouri nu snitele de porc 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.