Varză Roșie la Cuptor: Garnitura Perfectă din: varza rosie, ulei de masline, miere, sare, piper. Varza roșie la cuptor reprezintă o metodă simplă, dar extrem de gustosă, de a transforma o legumă obișnuită într-o garnitură rafinată și plină de arome. Coacerea la cuptor îi intensifică dulceața naturală, iar adăugarea de miere, ulei de măsline, sare […]
Şniţel de pui cu andive
PrinteazaŞniţel de pui cu andive din: iaurt, sare, piper, boia, piept de pui file, pesmet, fulgi de porumb, ulei, andive, mustar dijon, maioneza, busuioc, miere, sare, piper.
Ingrediente:
pentru snitel:
- 400 g iaurt
- 1 lingurita sare
- 1 praf de piper
- 1 lingurita boia
- 1 piept de pui file
- pesmet
- fulgi de porumb
- 100 ml ulei pentru prajit
pentru salata:
- 2 andive
- 1 lingura mustar Dijon
- 80 g maioneza
- 1 praf de busuioc
- 1/2 lingurita miere
- sare
- piper
Mod de preparare:
Amesteci într-un castron iaurtul, sare, piper şi boia. în acest amestec laşi să se marineze 1/2 oră felii subţiri de piept de pasăre.
Pentru salată, treci rapid, prin jet de apă rece, frunzele de andive.
Le pui la scurs pe şerveţele. Păstrezi 3-4 întregi, iar restul le tai în fâşii nu foarte subţiri.
Amesteci andivele cu maioneza, muş-tarul, busuiocul, mierea, sare şi piper după gust.
Zdrobeşti fulgii de porumb şi îi amesteci cu pesmetul şi un praf de sare.
Scoţi pe rând feliile de pui din marinată, cu iaurt pe ele, le dai prin fulgi şi pesmet şi le prăjeşti.
Şniţel de pui cu andive
Pofta buna!
Varză Roșie la Cuptor: Garnitura Perfectă