Snitel de pui in crusta de porumb

Printeaza

Snitel de pui in custa de porumb din: cartofi, rozmarin, ulei, piept de pui, sare, piper, fulgi de porumb, oua, faina si ulei.

Ingrediente:

  • 800 g cartofi
  • 2 fire de rozmarin
  • 3 linguri ulei
  • 4 fileuri de piept de pui
  • sare
  • piper
  • 100 g fulgi de porumb
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • 4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 °C. Se spală cartofii şi se taie jumătăţi. Se toacă acele de rozmarin.

Se aşază într-o tavă înaltă, împreună cu cartofii; se toarnă deasupra ulei şi se amestecă. Se coc la cuptor cca 35 min., întorcându-i frecvent.

Fiecare file se taie în două, se sărează şi se piperează. Se pisează fulgii de porumb. Se bat ouăle.

Bucăţile de carne se tăvălesc mai întâi prin făină, apoi prin ou şi în final prin fulgi de porumb.

Se încinge uleiul într-o tigaie mare şi se prăjeşte carnea 3-4 min. pe fiecare parte. Se serveşte cu cartofi şi se ornează cu rozmarin.

 

Snitel de pui in crusta de porumb

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi place snitelul in crusta de porumb

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.