Snitel cu salata de cartofi si castraveti

Printeaza

Snitel cu salata de cartofi si castraveti din: cartofi noi, ceapa, ulei, supa, otet, sare, piper, hrean, carne de porc, faina, oua, pesmet, unt, castravete, ridichi, capere.

Ingediente:Snitel_cu_salata_de_cartofi_si_castraveti

  • 700 g cartofi noi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 150 ml supa
  • 3 linguri otet
  • sare
  • piper
  • 2 linguri hrean
  • 4 bucati carne de porc (a 150 g)
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 50 g pesemt
  • 3 linguri unt topit
  • 1 castravete
  • 1 legatura ridichi
  • cateva capere

 

Mod de preparare:

Fierbeţi cartofii cca 20 de minute. Tăiaţi ceapa inele şi căliţi-o în ulei. Turnaţi supa şi fierbeţi-o. îndepărtaţi-o de pe aragaz. Adăugaţi oţetul, sarea, piperul şi hreanul.

Curăţaţi cartofii, tăiaţi-i rondele şi turnaţi dressingul peste aceştia cât încă sunt calzi. Bateţi şniţelele în folie alimentară.

Condimentaţi-le cu sare şi piper. Daţi-le mai întâi prin făină, apoi prin ouăle bătute, iar la final prin pesmet. Presaţi amestecul pe şniţele şi prăjiţi-le cca 4 minute pe fiecare parte.

Tăiaţi castraveţii şi ridichile rondele, încorporaţi-le în salata de cartofi şi condimentaţi-o cu sare şi piper.

Serviţi-o cu şniţelele, pe care ornaţi-le cu lămâie, capere şi mărar.

Snitel cu salata de cartofi si castraveti

Snitel_cu_salata_de_cartofi_si_castraveti

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.