Snitel cu salata de cartofi si castraveti
PrinteazaSnitel cu salata de cartofi si castraveti din: cartofi noi, ceapa, ulei, supa, otet, sare, piper, hrean, carne de porc, faina, oua, pesmet, unt, castravete, ridichi, capere.
- 700 g cartofi noi
- 1 ceapa
- 3 linguri ulei
- 150 ml supa
- 3 linguri otet
- sare
- piper
- 2 linguri hrean
- 4 bucati carne de porc (a 150 g)
- 2 linguri faina
- 2 oua
- 50 g pesemt
- 3 linguri unt topit
- 1 castravete
- 1 legatura ridichi
- cateva capere
Mod de preparare:
Fierbeţi cartofii cca 20 de minute. Tăiaţi ceapa inele şi căliţi-o în ulei. Turnaţi supa şi fierbeţi-o. îndepărtaţi-o de pe aragaz. Adăugaţi oţetul, sarea, piperul şi hreanul.
Curăţaţi cartofii, tăiaţi-i rondele şi turnaţi dressingul peste aceştia cât încă sunt calzi. Bateţi şniţelele în folie alimentară.
Condimentaţi-le cu sare şi piper. Daţi-le mai întâi prin făină, apoi prin ouăle bătute, iar la final prin pesmet. Presaţi amestecul pe şniţele şi prăjiţi-le cca 4 minute pe fiecare parte.
Tăiaţi castraveţii şi ridichile rondele, încorporaţi-le în salata de cartofi şi condimentaţi-o cu sare şi piper.
Serviţi-o cu şniţelele, pe care ornaţi-le cu lămâie, capere şi mărar.
Snitel cu salata de cartofi si castraveti
Poftă bună!