Snitel cu salvie şi curry
PrinteazaO reteta de snitel cu salvie si curry din: rondele de ananas, sunca, snitele de curcan, sare, piper, curry, unt, salvie si branza gouda.
- 1 cutie rondele de ananas (234 g)
- 4 felii şuncă
- 8 şniţele de curcan (a 80 g)
- sare
- piper
- curry
- 1 lingură unt topit
- 1 lingură salvie tocată
- 100 g brânză gouda
Mod de preparare:
Scurgeţi ananasul şi păstrati sucul. Tăiaţi şunca şi ananasul în jumătate. Condimentaff’şniţelul cu sare, piper şi curry. Incingeţi untul într-o tigaie şi prăjiţi şniţelele câte 2 minute pe fiecare parte. După aceea, luaţi-le din tigaie şi aşezaţi-le într-o formă de sufleu.
Incingeţi cuptorul la 250°C. 2 Prăjiţi ananasul în grăsimea rămasă în tigaie şi presăraţi-l apoi cu puţin curry.
Turnaţi sucul de ananas, daţi într-un clocot şi încorporaţi salvia. Daţi brânza pe răzătoarea mare.
Aşezaţi şunca şi ananasul peste şniţelele din formă. Picuraţi suc de ananas peste şniţele, apoi presăraţi brânza.
Daţi totul la cuptor 8-10 minute, iar la final, ornaţi mâncarea cu câteva frunze de salvie. Pregătiţi o salată proaspătă.
Snitel cu salvie şi curry
Pofta buna!