Snitel cu sos de vin

Printeaza

Snitel cu sos de vin: carne de porc, ceapa, sare, piper, faina, vin, ulei.

Ingrediente:Snitel cu sos de vin

  • 1 kg carne macră de porc sau vită
  • 1/2 kg ceapă
  • 1 pahar ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri făină
  • 1 pahar vin

 

Mod de preparare:

Tai carnea felii, o baţi cu ciocanul de şniţele şi laşi feliile 1 oră la frigider. Cureţi ceapa, o toci şi o căleşti în ulei până devine transparentă.

Scurgi uleiul în altă tigaie, iar ceapa o pui în alt vas, o acoperi cu 1 linguriţă de făină, pe care o stingi, cât e încă pe foc, cu vin şi puţină apă şi laşi să fiarbă înăbuşit un sfert de oră.

Feliile de carne le dai apoi prin făină şi le prăjeşti în uleiul scurs de la ceapă. Pui şniţelele în sos, le sărezi şi piperezi, apoi le fierbi până când carnea devine moale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.