Snitel umplut cu branza, usturoi si ciuperci

Printeaza

Snitel umplut cu branza, usturoi si ciuperci din: piept de pui, branza topita, usturoi, ceapa verde, oua, ciuperci, pesmet, patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:Snitel umplut cu branza, usturoi si ciuperci

  • 1 piept de pui maricel
  • 4 triunghiuri de branza topita
  • 1 catel de usturoi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • 1 cutie de ciuperci
  • pesmet
  • patrunjel
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Feliază pieptul, sărează şi bate uşor cu ciocanul pe fiecare parte.

Pregăteşte umplutura: într-un bol, amestecă brânza cu ciupercile scurse, ceapa verde şi usturoiul tocate mărunt. Adaugă pătrunjelul. Bate energic ouăle cu sare. încinge uleiul într-o crăticioară adâncă.

Pune umplutură pe fiecare felie de piept, rulează, apoi strânge bine la capete. Dă rulourile prin pesmet, apoi prin ou bătut şi iarăşi prin pesmet.

Prăjeşte şniţelele în ulei încins până ce capătă o crustă aurie. Serveşte-le ca atare sau cu garnitură de piure de cartofi.

Snitel umplut cu branza, usturoi si ciuperci

Snitel umplut cu branza, usturoi si ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.