Snitel umplut cu branza, usturoi si ciuperci
PrinteazaSnitel umplut cu branza, usturoi si ciuperci din: piept de pui, branza topita, usturoi, ceapa verde, oua, ciuperci, pesmet, patrunjel, ulei, sare.
- 1 piept de pui maricel
- 4 triunghiuri de branza topita
- 1 catel de usturoi
- 2 fire de ceapa verde
- 2 oua
- 1 cutie de ciuperci
- pesmet
- patrunjel
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Feliază pieptul, sărează şi bate uşor cu ciocanul pe fiecare parte.
Pregăteşte umplutura: într-un bol, amestecă brânza cu ciupercile scurse, ceapa verde şi usturoiul tocate mărunt. Adaugă pătrunjelul. Bate energic ouăle cu sare. încinge uleiul într-o crăticioară adâncă.
Pune umplutură pe fiecare felie de piept, rulează, apoi strânge bine la capete. Dă rulourile prin pesmet, apoi prin ou bătut şi iarăşi prin pesmet.
Prăjeşte şniţelele în ulei încins până ce capătă o crustă aurie. Serveşte-le ca atare sau cu garnitură de piure de cartofi.
Snitel umplut cu branza, usturoi si ciuperci
Pofta buna!