Şniţel vegetal cu legume

Printeaza

Şniţel vegetal cu legume

Şniţel vegetal cu legume

Ingrediente:

  • 700 g cartofi
  • doi morcovi
  • o jumătate de ţelină
  • 200 g caşcaval
  • 3 ouă
  • o ceapă
  • salată verde
  • 4 roşii
  • 300 g măsline negre fără sâmburi
  • 3 ardei graşi
  • o lămâie
  • sare, piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • pesmet
  • mărar
  • smântână

Preparare:

Cartofii şi morcovii se curăţă de coajă, se spală şi se fierb în apă cu sare. Se pun într-o strecurătoare, se taie bucăţi mai mici şi se pasează.

Ţelina se curăţă de coajă, se dă prin răzătoarea cu ochiuri mici şi se pune într-un castron împreună cu legumele pasate.

Se adaugă ceapa curăţată de foi şi tocată mărunt, caşcavalul ras, ouăle, mărar tocat, sare şi piper.

Se amestecă totul, se formează şniţele, se trec prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins. Se scot cu o spumieră pe un şervet de hârtie ca să se absoarbă uleiul în exces şi se ţin la cald.

Separat se face o salată din roşii tăiate în felii mai mici sau cuburi, ardeii graşi curăţaţi de seminţe şi tăiaţi în felii subţiri.

Se adaugă salata verde spălată şi tăiată în fâşii, măslinele feliate, sucul de lămâie, uleiul, sarea şi piperul după gust.

Şniţel vegetal cu legume

Şniţel vegetal cu legume.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Chiar cautam o reteta de snitel vegetarian.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.