Snitele cu sos de zarzavat din: carne, ulei, morcov, patrunjel, dafin, telina. Ingrediente: 150 g carne 15 g ulei 2-3 felii morcov 2-3 felii pătrunjel 1 foaie de dafin 1 frunză de ţelinâ Mod de preparare: Se taie carnea felii, se bate şi se fierbe în zeama în care a fiert zarzavatul. Se scoate carnea, […]
Snitele de porc cu sos de ceapa din: snitele de porc, sare, piper, ceapa, ulei de unt, faina, supa de legume, sherry, arpagic verde. Ingrediente: 4 şniţele de porc sare piper 3 cepe 3 linguri de ulei de unt 2 linguri de făină 125 ml supă de legume 125 ml Sherry 2 linguri de bucăţele […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.