Şniţel vienez cu legume
PrinteazaŞniţel vienez cu legume din: piept de pui, oua, pesmet, faina, ulei, sare, piper, cartofi, iaurt, amestec de legume congelate, ulei, sare.
- 4 felii piept de pui
- 2 oua
- 4 linguri pesmet
- 2 linguri faina
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
pentru garnitura:
- 4 cartofi mari
- 1 pahar mare de iaurt
- amestec de legume congelate
- 1 lingura ulei
- sare
Mod de preparare:
Speli cartofii foarte bine şi îi fierbi în coajă. Apoi îi cureţi şi îi tai în cuburi mici, după care îi amesteci cu iaurtul foarte bine scurs şi bătut înainte. Potriveşti gustul de sare. Legumele congelate le pui să fiarbă în apă clocotită, apoi le pui să se scurgă foarte bine şi le amesteci cu foarte puţin uiei şi sare.
Feliile de carne le baţi cu ciocanul de şniţele, fără să le rupi. Le treci apoi prin făină, ou bătut şi sare, piper şi pesmet. Scuturi excesul de pesmet şi pui carnea la prăjit. Serveşti şniţelul cu salata de cartofi şi legumele mexicane, iar după, gust poţi servi şi iaurt.
Şniţel vienez cu legume
Pofta buna!