Snitel vienez de vitel

Printeaza

Snitel vienez de vitel din: snitel, faina, oua, pesmet, unt, sare.

Ingrediente:Snitel vienez de vitel

  • 4 felii şniţel viţel
  • 2 ouă
  • 6 linguri făină
  • 8 linguri pesmet
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • un fir ceapă verde, pentru decor

 

Mod de preparare:

Carnea se bate cu ciocanul de carne, apoi se presară cu sare şi piper. Se pun în farfurii separate făina, ouăle bătute şi pesmetul. Se trec feliile de carne prin făină, ouă şi pesmet. Se prăjesc în unt topit.

Se ornează cu ceapă verde tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.