Şniţel vienez din carne de porc cu garnitură din piure de cartofi

Printeaza

Şniţel vienez din carne de porc cu garnitură din piure de cartofi

Ingrediente:Şniţel vienez din carne de porc cu garnitură din piure de cartofi

  • 800 g carne de porc
  • 2 linguri făină
  • 3 ouă
  • sare
  • piper
  • 200 g ulei
  • 500 g cartofi
  • 1/2 pahar lapte
  • 40 g unt
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Carnea se taie felii, se platează cu ciocanul, se sărează. Se dau apoi prin făină, ou bătut şi pesmet.

Se prăjesc în ulei pe ambele părţi. Se servesc cu un pireu de cartofi  sau cu un alt pireu de legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.