Snitel cu vinete

Printeaza

Snitel cu vinete din: vinete, snitele, bacon, cascaval, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, spaghete, bulion, ceapa, usturoi, sare, piper, zahar si patrunjel.

Ingrediente:

  • 2 vinete mici
  • 6 şniţele de 150 g fiecare
  • 6 felii bacon sau kaiser (de mărimea şniţelelor)
  • 6 felii caşcaval
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri făină
  • 2-3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei

pentru garnitură:

  • 500 g spaghete
  • 400 ml bulion
  • 1 ceapă
  • 3 căţei usturoi
  • puţină sare şi piper
  • 1 linguriţă zahăr
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Speli vinetele, le tai pe lung şi opreşti 6 felii pe care le frigi într-o tigaie tip grill, pe ambele părţi, în aceeaşi tigaie, frigi tot pe am­bele părţi, baconul sau kiserul.

Condimentezi şniţelele, le treci prin făină, ou şi pesmet şi le frigi în ulei, pe ambele părţi, până se rumenesc.

Intr-o tavă, tapetată cu hârtie de copt, pui şniţelele, peste ele aşezi vinete, baconul şi le acoperi cu câte o felie de caşcaval.

Dai la copt 10-12 mi­nute. Fierbi spaghetele, le stre­cori şi le pui într-un bol.

Pentru sos, căleşti în ulei ceapa toca­tă, pui usturoiul mărunţit şi apoi pui bulionul. Adaugi sare, zahăr şi pătrunjelul tocat şi laşi pe foc câteva minute.

Torni sosul peste spaghete, amesteci şi serveşti ca garnitură la şniţele cu vinete.

 

Snitel cu vinete

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.