Snitel de vitel cu salata verde

Printeaza

Snitel de vitel cu salata verde din: carne de vitel, ulei, faina, bulion de carne.

 

Ingrediente:

  • 150 g carne de viţel
  • 1 lingură ulei
  • 1/2 linguriţă făină
  • 100 ml bulion de carne

 

 

 

Mod de preparare Snitel de vitel cu salata verde:

Se bat feliile de carne uşor, cu un ciocan de lemn, se dau prin făină şi se prăjesc in ulei pe ambele părţi, fără să se rumenească.

Se sting cu bulionul de carne şi se lasă sub capac să fiarbă încet 5-10 minute.

Se servesc cu garnitură de griş şi sa­lată verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.