Snitele cu sos de smantana

Printeaza

Snitele cu sos de smantana din: carne de vita, ulei, faina, smantana, verdeata, melcisori, boia, unt.

Ingrediente:Snitele cu sos de smantana

  • 100 g carne de vita
  • 10 g ulei
  • 1/2 linguriţă făină
  • 1 lin­guriţâ smintinâ
  • verdeaţă
  • 50 g melcişori
  • puţină boia dulce de ardei
  • 5 g unt

 

Mod de preparare:

Se bat şniţelele cu un ciocan de lemn, se fierb înăbuşit în apă caldă şi ulei pană se frăgezesc. Se presară puţină boia şi se toarnă deasupra făina amestecată cu 2-3 linguri apă rece şi smantana.

Se lasă să fiarbă încet încă circa 10 minute, apoi se servesc cu melcişorii fierţi, amestecaţi cu untul topit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.