Snitele cu taitei

Printeaza

Snitele cu taitei din: carne de manzat, taitei, pesmet, ou, costita, sare, piper, faina, ulei, suc de rosii.

Ingrediente:Snitele cu taitei

  • 6 şniţele din carne de mânzat
  • 200g tăiţei
  • 3 linguri cu pesmet
  • 1 ou
  • 100 g costiţă afumată
  • sare
  • piper
  • făină
  • 1 ceaşcă plină cu ulei
  • 1 cană cu suc de roşii

 

Mod de preparare:

Bateţi carnea cu bătătorul de lemn, săraţi, piperaţi, treceţi fiecare şniţel prin faină, apoi prin ou bătut şi prin pesmet. Prăjiţi în ulei încins, rumeniţi pe ambele părţi, scoateţi şniţelele pe platou, păstraţi-le la cald.

Scurgeţi uleiul în altă tigaie, puneţi ciupercile tăiate felii subţiri, cu sare şi piper.

Scădeţi 20 min în tigaia acoperită, apoi amestecaţi cu tăiţeii fierţi şi clătiţi cu apă rece.

Acoperiţi cu suc de roşii, ţineţi pe foc mic 5 min, condimentaţi şi adăugaţi costiţa tăiată felii subţiri, rumenită într-o cratiţă fară ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.