Snitele de cascaval
PrinteazaSnitele de cascaval din: cascaval, oua, mustar, ceapa, patrunjel, paine, sare.
Ingrediente:
- 300 g caşcaval
- 2 ouă
- 2 linguri muştar
- 1 ceapă
- 6 fire pătrunjel
- 4 felii pâine uscată
- sare
Mod de preparare:
Tai caşcavalul în felii de 1 cm grosime şi le dai pentru 5 minute la congelator. Fărâmiţezi miezul de pâine, adaugi ceapa şi pătrunjelul bine tocat şi amesteci ca să obţii o compoziţie omogenă.
Baţi ouăle cu sare şi piper. Ungi feliile de cascaval cu muştar, le treci prin ouă, apoi pui compoziţia de verdeaţă şi le prăjeşti în ulei încins.
Le prăjeşti rapid ca să nu se topească în ulei cascavalul.
Pofta buna!