Snitele de porc picante
PrinteazaSnitele de porc picante din: cotlet de porc, bacon, mustar, faina, cimbru, fulgi de porumb, oua.
- 4 x 150 g cotlet de porc dezosat
- 100 g bacon feliat
- 4 linguriţe cu muştar picant
- 2 crenguţe de cimbru
- 150 g fulgi de porumb
- 2 ouă
- făină
Mod de preparare:
Bate carnea cu ciocanul pentru şniţele, dă-o cu sare şi piper măcinat. Unge fiecare felie de carne cu muştar, pe ambele părţi, presară cimbru, înveleşte-le în câte o felie de bacon şi pliază pe jumătate.
Pune fulgii de porumb într-o pungă, închide-o şi zdrobeşte-i cu un ciocan. Dă şniţelele prin făină, ou bătut şi la final prin fulgii zdrobiţi.
Prăjeşte-le în ulei încins, la foc iute.
Pofta buna!