Snitele de pui cu muraturi
PrinteazaSnitele de pui cu muraturi
Ingrediente:
- piept de pui sau pulpe
- oua
- condimente
- faina
- pesmet
- ulei
Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr- un vas unde avem condimentele (putin ulei cu condimente si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim amestecul.
Amestecul se face din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet.
Luam carmea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bechamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea).
Se rupenesc (sa aiba o culoare aurie). Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.
Snitele de pui cu muraturi
Pofta buna!