Snitele de pui cu piure de telina

Printeaza

Snitele de pui cu piure de telina din: piept de pui, oua, pesmet, sare, piper, telina, unt, smantana, ulei.

Ingrediente:Snitele de pui cu piure de telina

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 ouă
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • 2 ţeline
  • 1 lingură unt
  • 3-4 linguri smântână
  • ulei

 

Mod de preparare:

Filetezi pieptul de pui, apoi îl dai cu sare şi piper şi îl ţii la rece cât timp te ocupi de ţelină. Le cureţi şi le tai cubuleţe, apoi le pui la fiert în apă cu sare.

Le laşi aproximativ 30 de minute, le scoţi într-un castron şi le mixezi cu blenderul vertical. Pui untul şi torni smântână, piper şi sare, după gust.

Scoţi carnea şi o treci prin pesmet, prin ouăle bătute şi iar prin pesmet. Le frigi pe ambele părţi în ulei încins, apoi le scoţi pe şervete absorbante.

Serveşti şniţelele cu piure de ţelină.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.