Snitele de telina din: telina, sare, piper, oua, fulgi de ovaz, ierburi aromatice, faina, ulei. Ingrediente: 3 ţeline sare piper 3 ouă 250 g fulgi de ovăz 2 linguri de ierburi aromatice 50 g făină 150 ml ulei Mod de preparare: Se curăţă ţelina şi se taie în felii groase, se opăresc timp de 3-4 […]
Snitele din carne de pui sau curcan
PrinteazaSnitele din carne de pui sau curcan din: carne de pasare, cascaval, oua, pesmet, sare, piper, boia iute de ardei, marar, ulei.
- 600-800 g carne de pasare (pui sau curcan)
- 6 linguri cu cascaval ras
- 2 oua
- 4 linguri cu pesmet
- sare
- piper macinat
- boia iute de ardei
- marar tocat
- 1 cana cu ulei
Mod de preparare:
Taiati carnea felii subtiri, bateti cu batatorul de lemn ca sa subtiati feliile, apoi taiati-le in jumatati.
Faceti un amestec din cascaval ras, sare, piper macinat, boia iute de ardei si putin marar tocat, omogenizati; treceti feliile de carne prin amestec.
Bateti spuma ouale si lasati-le in farfurie larga, treceti carnea pregatita ca mai sus prin ou, apoi prin pesmet si prajiti snitelele in ulei incins.
Scoateti carnea pe servetele de hartie, apoi asezati pe platou mare, pe care l-ati ornat cu felii de rosii.
Snitele din carne de pui sau curcan
Pofta buna!
poate iti place si:
Snitele milaneze din pui
Snitele milaneze din pui din: piept de pui, oua, miez de paine, sare, piper si ulei. Ingrediente: 2 kg piept de pui 5 oua miezul de la 1 ½ paine (pentru pesmet) sare piper ulei Mod de preparare: Se portioneaza pieptul de pui pentru snitele. Se spala carnea bine. Intr-un castron mare se […]
Pofta buna!