Snitele milaneze din pui
PrinteazaSnitele milaneze din pui din: piept de pui, oua, miez de paine, sare, piper si ulei.
- 2 kg piept de pui
- 5 oua
- miezul de la 1 ½ paine (pentru pesmet)
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Se portioneaza pieptul de pui pentru snitele. Se spala carnea bine. Intr-un castron mare se bat oualele. Se adauga carnea de pui, se acopera cu folie de aluminiusi se da la frigider pentru 2 ore.
Miezul de paine se marunteste la robot, se asezoneaza cu sare si piper. Dupace au trecut cele 2 ore se scoate carnea de la frigider. Intre timp se pune ulei in tigaie la incins.
Cand uleiul este incins se scot pe rand bucatile de snitel din ou, se dau prin pesmet si se pun la prajit. Se prajesc aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Pofta buna!