Snitele picante

Printeaza

Snitele picante din: cotlet de porc, bacon, mustar, cimbru, fulgi de porumb, oua, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Snitele picante

  • 4 x 150 g cotlet de porc dezosat
  • 100 g bacon feliat
  • 4 linguriţe cu muştar picant
  • 2 crenguţe de cimbru
  • 150 g fulgi de porumb
  • 2 ouă
  • făină
  • sare si piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Bate carnea cu ciocanul pentru şniţele, dă-o cu sare şi piper măcinat. Unge fiecare felie de carne cu muştar, pe ambele părţi, presară cimbru, înveleşte-le în câte o felie de bacon şi pliază pe jumătate.

Pune fulgii de porumb într-o pungă, închi-de-o şi zdrobeşte-i cu un ciocan. Dă şniţelele prin făină, ou bătut şi la final prin fulgii zdrobiţi.

Prăjeşte-le în ulei încins, la foc iute, şi scoate-le pe un şervet de hârtie care să absoarbă excesul de grăsime.

Serveşte-le călduţe, cu salată de frunze verzi şi de radicchio.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.