Snitele picante
PrinteazaSnitele picante din: cotlet de porc, bacon, mustar, cimbru, fulgi de porumb, oua, faina, ulei, sare, piper.
- 4 x 150 g cotlet de porc dezosat
- 100 g bacon feliat
- 4 linguriţe cu muştar picant
- 2 crenguţe de cimbru
- 150 g fulgi de porumb
- 2 ouă
- făină
- sare si piper
- ulei
Mod de preparare:
Bate carnea cu ciocanul pentru şniţele, dă-o cu sare şi piper măcinat. Unge fiecare felie de carne cu muştar, pe ambele părţi, presară cimbru, înveleşte-le în câte o felie de bacon şi pliază pe jumătate.
Pune fulgii de porumb într-o pungă, închi-de-o şi zdrobeşte-i cu un ciocan. Dă şniţelele prin făină, ou bătut şi la final prin fulgii zdrobiţi.
Prăjeşte-le în ulei încins, la foc iute, şi scoate-le pe un şervet de hârtie care să absoarbă excesul de grăsime.
Serveşte-le călduţe, cu salată de frunze verzi şi de radicchio.
Pofta buna!