Şniţele de porc în crustă picantă de muştar

Printeaza

O reteta de snitele de porc in crusta picanta de mustar din: ceapa, otet, sare, piper, zahar, ulei de floarea soarelui, rosii cherry, ruccola, muschi de porc si oua.

Ingrediente:Şniţele de porc în crustă picantă de muştar

  • 1 ceapă
  • 3 linguri oţet
  • sare
  • piper
  • 1 praf zahăr
  • 5 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 200 g roşii cherry
  • 300 g ruccola
  • 4 felii de muşchi de porc (a 150 g)
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se toacă ceapa. Se prepară un dressing, adăugând oţet, sare, piper şi puţin zahăr. Se adaugă 3 linguri de ulei, bătând cu telul.

Se pregătesc legumele; roşiile se taie în două şi se amestecă împreună cu ruccola.

Se spală feliile de carne, se şterg, se bat şi se condimentează cu sare şi piper. Se amestecă ouăle cu muştar şi un praf de sare.

Feliile de carne se tăvălesc mai întâi prin amestecul de ou, apoi prin făină şi în cele din urmă din nou prin amestecul de ou.

Se prăjesc în porţii succesiv în restul de ulei de măsline 6-8 min. Se toarnă dressingul peste salată. Se servesc şniţelele cu salată şi eventual garnitură de cartofi.

Şniţele de porc în crustă picantă de muştar

Şniţele de porc în crustă picantă de muştar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.