Snitele de porc cu sos

Printeaza

Snitele de porc cu sos din: file de porc, patrunjel, cimbru, sare, piper, faina, ou, lapte, malai, ulei, iaurt, ulei de masline, mustar, sare.

Ingrediente:Snitele_de_porc_cu_sos

snitele:

  • 400 g file de porc
  • 4 fire patrunjel
  • 5 fire cimbru
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri faina de grau sau de soia
  • 1 ou
  • 1 lingura lapte
  • 120 g malai
  • ulei pentru prajit

sos:

  • 150 ml iaurt
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 lingurite mustar
  • 1 praf sare

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în 4 felii, care se acoperă cu folie şi se bat. Se toacă verdeţurile şi se amestecă.

Feliile de carne se sărează şi se piperează.

Se aşază făina pe o farfurie, se bate într-un castronel oul cu lapte şi într-o farfurie adâncă se amestecă mălaiul cu verdeaţă.

Se tăvălesc feliile de carne mai întâi prin făină, apoi prin ou şi în final prin mălai.

Se prăjesc şniţelele în ulei încins, pe ambele feţe.

Se prepară sosul din ingredientele menţionate mai sus şi se serveşte cu felii de legume proaspete: castraveţi, ardei gras şi morcovi.

Snitele de porc cu sos

Snitele_de_porc_cu_sos

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Snitele de porc cu sos

Snitele de porc cu sos din: file de porc, patrunjel, cimbru, sare, piper, faina, ou, lapte, malai, ulei, iaurt, ulei de masline, mustar, sare. Ingrediente: snitele: 400 g file de porc 4 fire patrunjel 5 fire cimbru sare piper 3-4 linguri faina de grau sau de soia 1 ou 1 lingura lapte 120 g malai […]

 

Snitel de porc cu ciuperci

Snitel de porc cu ciuperci

Snitel de porc cu ciuperci din: manatarci, ceapa, ciuperci, snitele de porc, sare, piper, faina, unt, vin si smantana. Ingrediente: 10 manatarci 2 cepe mici 400 g ciuperci champignon 8 snitele de porc (a 80g) sare piper 2 linguri faina 2 linguri unt topit 100 ml vin alb 150 g smantana   Mod de preparare: Se […]

 

 

Snitele turnate

Snitele de telina

Snitele de telina din: telina, sare, piper, oua, fulgi de ovaz, ierburi aromatice, faina, ulei. Ingrediente: 3 ţeline sare piper 3 ouă 250 g fulgi de ovăz 2 linguri de ierburi aromatice 50 g făină 150 ml ulei   Mod de preparare: Se curăţă ţelina şi se taie în felii groase, se opăresc timp de 3-4 […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.