Snitele de porc cu sos din: file de porc, patrunjel, cimbru, sare, piper, faina, ou, lapte, malai, ulei, iaurt, ulei de masline, mustar, sare. Ingrediente: snitele: 400 g file de porc 4 fire patrunjel 5 fire cimbru sare piper 3-4 linguri faina de grau sau de soia 1 ou 1 lingura lapte 120 g malai […]
Snitele de porc cu sos
PrinteazaSnitele de porc cu sos din: file de porc, patrunjel, cimbru, sare, piper, faina, ou, lapte, malai, ulei, iaurt, ulei de masline, mustar, sare.
snitele:
- 400 g file de porc
- 4 fire patrunjel
- 5 fire cimbru
- sare
- piper
- 3-4 linguri faina de grau sau de soia
- 1 ou
- 1 lingura lapte
- 120 g malai
- ulei pentru prajit
sos:
- 150 ml iaurt
- 1 lingurita ulei de masline
- 2 lingurite mustar
- 1 praf sare
Mod de preparare:
Se taie carnea în 4 felii, care se acoperă cu folie şi se bat. Se toacă verdeţurile şi se amestecă.
Feliile de carne se sărează şi se piperează.
Se aşază făina pe o farfurie, se bate într-un castronel oul cu lapte şi într-o farfurie adâncă se amestecă mălaiul cu verdeaţă.
Se tăvălesc feliile de carne mai întâi prin făină, apoi prin ou şi în final prin mălai.
Se prăjesc şniţelele în ulei încins, pe ambele feţe.
Se prepară sosul din ingredientele menţionate mai sus şi se serveşte cu felii de legume proaspete: castraveţi, ardei gras şi morcovi.
Snitele de porc cu sos
Pofta buna!
poate iti place si:
Snitel de porc cu ciuperci
Snitel de porc cu ciuperci din: manatarci, ceapa, ciuperci, snitele de porc, sare, piper, faina, unt, vin si smantana. Ingrediente: 10 manatarci 2 cepe mici 400 g ciuperci champignon 8 snitele de porc (a 80g) sare piper 2 linguri faina 2 linguri unt topit 100 ml vin alb 150 g smantana Mod de preparare: Se […]
Snitele de telina
Snitele de telina din: telina, sare, piper, oua, fulgi de ovaz, ierburi aromatice, faina, ulei. Ingrediente: 3 ţeline sare piper 3 ouă 250 g fulgi de ovăz 2 linguri de ierburi aromatice 50 g făină 150 ml ulei Mod de preparare: Se curăţă ţelina şi se taie în felii groase, se opăresc timp de 3-4 […]
Pofta buna!