Snitel de porc cu ciuperci din: manatarci, ceapa, ciuperci, snitele de porc, sare, piper, faina, unt, vin si smantana. Ingrediente: 10 manatarci 2 cepe mici 400 g ciuperci champignon 8 snitele de porc (a 80g) sare piper 2 linguri faina 2 linguri unt topit 100 ml vin alb 150 g smantana Mod de preparare: Se […]
Snitele Portobello
PrinteazaSnitele Portobello din: ciuperci Portobello, faina, oua, cascaval, vin, sare, piper, apa minerala, ulei vegetal.
- 6-8 ciuperci Portobello mari
- 150 g făină
- 2 ouă
- 50 g caşcaval proaspăt ras
- 200 ml vin alb
- sare
- piper
- apă minerală
- 100 ml ulei vegetal
Mod de preparare:
Ciupercile se şterg cu un şervet umed sau se spală rapid, apoi se taie pe lung în felii de circa 0,5 cm grosime.
Se prepară un aluat din făină, caşcaval, ouă, vin, sare şi piper şi se lasă circa 15 minute să se odihnească. Coca se subţiază după preferinţe cu apă minerală.
Se încinge uleiul într-o tigaie. Ciupercile se crestează de mai multe, apoi se trec prin aluat şi se rumenesc în uleiul încins.
Se servesc ca aperitiv împreună cu o salată.
Snitele Portobello
Pofta buna!
poate iti place si:
Snitel de porc cu ciuperci
Snitele cu taitei
Snitele cu taitei din: carne de manzat, taitei, pesmet, ou, costita, sare, piper, faina, ulei, suc de rosii. Ingrediente: 6 şniţele din carne de mânzat 200g tăiţei 3 linguri cu pesmet 1 ou 100 g costiţă afumată sare piper făină 1 ceaşcă plină cu ulei 1 cană cu suc de roşii Mod de preparare: […]
Pofta buna!