Fazan în Vin cu Ierburi Aromatice din: fazan, vin rosu, ceapa, morcovi, telina, usturoi, garni, sare, piper, ulei, supa, unt. Această rețetă, perfectă pentru sărbători sau cine festive, transformă o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă. Marinarea și gătitul lent asigură că fiecare mușcătură este suculentă, plină de arome complexe și pur și simplu delicioasă. […]
Snitele de pui cu muraturi
PrinteazaSnitele de pui cu muraturi din: pui, oua, condimente, faina, pesmet, ulei.
Ingrediente:
- piept de pui sau pulpe
- oua
- condimente
- faina
- pesmet
- ulei
Mod de preparare:
Snitele de pui cu muraturi: dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr- un vas unde avem condimentele (putin ulei cu condimente si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim amestecul.
Amestecul se face din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet.
Luam carmea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bechamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea).
Se rupenesc (sa aiba o culoare aurie). Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.
Pofta buna!
Tocăniță de Rață cu Varză Roșie
Tocăniță de Rață cu Varză Roșie din: piept de rata, varza, ceapa, mere, usturoi, vin, otet, zahar, dafin, sare, piper, ulei. Tocănița de rață este o mâncareperfectă pentru zilele reci de iarnă sau pentru orice moment când simți nevoia de ceva sățios și plin de aromă. Această rețetă combină gustul unic al cărnii de rață […]