Şniţele de pui cu salată

Printeaza

O reteta de snitele de pui cu salata din: piept de pui, oua, faina, bere blonda, rosii, marar, patrunjel, ridichi, otet balsamic, sos de soia, piper, ulei de floarea soarelui, seminte de susan si fulgi de ardei iute.

Ingrediente:Şniţele de pui cu salată

  • un piept de pui
  • 3 ouă
  • 150 g făină
  • 250 ml bere blondă
  • 3 roşii
  • o legătură de mărar
  • o legătură de pătrunjel
  • o legătură de ridichi
  • oţet balsamic
  • sos de soia
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • seminţe de susan
  • fulgi de ardei iute

 

Mod de preparare:

lntr-un bol se amestecă roşiile tăiate felii şi ridichile tăiate rondele, mărarul şi pătrunjelul tocate fin, sosul de soia, oţetul balsamic, piperul şi două linguri de ulei.

Pieptul de pui se curăţă de piele şi oase, se spală, se scurge de apă şi se taie cuburi.

Se bat uşor cu ciocanul de şniţele, se condimentează şi se lasă într-un castron. Berea se pune într-un bol împreună cu ouăle, făina, sarea şi piperul după gust.

Se amestecă cu un tel ca să nu se formeze cocoloaşe, se trec bucăţile de carne prin amestec, se scutură excesul de aluat şi se prăjesc în ulei încins.

Se scot cu o spumieră şi se pun într-o strecurătoare. Se lasă cinci minute să se scurgă de ulei, apoi se servesc alături de salata cu legume şi verdeaţă.

La salata se mai pot adauga seminte de susan sau fulgi de ardei iute.

Şniţele de pui cu salată

Şniţele de pui cu salată

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.