Snitele Portobello din: ciuperci Portobello, faina, oua, cascaval, vin, sare, piper, apa minerala, ulei vegetal. Ingrediente: 6-8 ciuperci Portobello mari 150 g făină 2 ouă 50 g caşcaval proaspăt ras 200 ml vin alb sare piper apă minerală 100 ml ulei vegetal Mod de preparare: Ciupercile se şterg cu un şervet umed sau se […]
Snitele rapide din ciuperci
PrinteazaSnitele rapide din ciuperci din: oua, ciuperci, faina, condimente, ulei.
Ingredinte:
- 2 oua
- 1 cutie ciuperci
- faina
- condimente
- ulei
Mod de preparare
Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga condimentele, putina faina (sa fie un aluat ca pentru clatite), o lingura de ulei si o cutie cu ciuperci.
Se amesteca totul si cu lingura se ia din compozitie si se prajeste in tigaie, in ulei.
Pofta buna!
poate iti place si:
Snitele Portobello
Snitel umplut cu branza, usturoi si ciuperci
Snitel umplut cu branza, usturoi si ciuperci din: piept de pui, branza topita, usturoi, ceapa verde, oua, ciuperci, pesmet, patrunjel, ulei, sare. Ingrediente: 1 piept de pui maricel 4 triunghiuri de branza topita 1 catel de usturoi 2 fire de ceapa verde 2 oua 1 cutie de ciuperci pesmet patrunjel ulei sare Mod de […]
Snitel cu ciuperci – usor de preparat
Snitel cu ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, cascaval, oua, faina, pesmet, boia de ardei dulce, ulei, sare si piper. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 200 g ciuperci 100 g cascaval 2 oua 100 g faina 100 g pesmet 1 lingura boia de ardei dulce 250 ml ulei pentru prajit sare piper Mod […]
Retete de post: Snitel de ciuperci
O reteta gustoasa de Snitel de ciuperci din: ciuperci, pesmet, faina, sare, piper, marar si ulei. Ingrediente: 1 kg ciuperci cu palarie mare pesmet (in post) sau 2 oua (in perioada dulce) 2 linguri faina sare piper 1 legatura marar ulei pentru gatit Mod de preparare: Speli ciupercile, le usuci şi le presari cu […]
Pofta buna!