Snitele cu sos tomat si macaroane

Printeaza

Snitele cu sos tomat si macaroane din: carne de vitel, carne de vita, ulei, ceapa, morcov, iaurt, faina, rosii, sare.

Ingrediente:

  • 150 g carne de vitel sau de vita
  • 15 ml ulei
  • 1 lingurita suc de ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri iaurt
  • 4-5 linguri suc de rosii
  • 1/2 lingurita faina
  • sare

 

Mod de preparare:

Snitele cu sos tomat si macaroane: Şniţelele bătute se sărează, se fierb, acoperite cu puţină apă, sucul de ceapă, uleiul şi morcovul ras.

In timpul fierberii, se pune făina, amestecată cu sucul de roşii, cu care se lasă să fiarbă în continuare, se amestecă cu iaurtul.

Totul se serveşte cu garnitură de macaroane.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Snitele de gulie in stil vienez

Snitele de gulie in stil vienez din: gulie, sare, piper, lamaie, faina, oua, pesmet, ulei de plante. Ingrediente: 600 g gulie sare piper zeamă de lămâie 100 g făină 2 ouă 200 g pesmet 4 linguri de ulei de plante   Mod de preparare: Se spală guliile, se curăţă de coajă şi se taie felii […]

 

Şniţel de pui cu salata de cartofi şi bob

O reteta de snitel de pui cu salata de cartofi si bob din: piept de pui, cartofi, bob, patrunjel, ceapa verde, rosii cherry in sos tomat, faina, oua, pesmet, ulei de masline, mustar dijon si otet de vin alb. Ingrediente: 2 bucati piepr de pui, taiat in doua pe grosime 500 g cartofi noi, taiati […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.