Snitele cu susan

Printeaza

Snitele cu susan din: piept de pui, albusuri, seminte de susan, ulei de susan, usturoi, zeama de lamaie, castravete, fasole verde, orez, ceapa verde.

 

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui dezosat, taiat fileuri
  • 2 albusuri, batute usor
  • 100 g seminte de susan
  • 2 linguri ulei de susan
  • 120 ml iaurt natur
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/2 castravete, curatat de coaja si seminte
  • 200 g fasole verde
  • 250 g orez cu bobul lung
  • 4 fire ceapa verde, tocata

 

Mod de preparare:

înmoaie carnea în albuşul bătut şi apoi trece feliile prin susan ca să se acopere uniform, incinge uleiul şi prăjeşte şniţelele 5-10 min, până când se rumenesc. Combină iaurtul cu usturoiul şi zeama de lămâie şi pune deoparte într-un bol.

Combina castravetele cu fasolea verde. Fierbe orezul conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj şi combina cu ceapa verde. Serveşte şniţelele cu legumele, orezul fier si sosul de iaurt.

Snitele cu susan

Snitele_cu_susan

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.