Snitele tavalite
PrinteazaSnitele tavalite din: piept de pui, branza topia, oua, ardei gras, patrunjel, pesmet, unt, ulei, sare.
- 1 piept de pui
- 4 felii de brânză topită
- 2 ouă
- 1/2 ardei gras
- 3-4 fire de pătrunjel
- 2 linguri cu pesmet
- 1 lingură cu unt
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Taie pieptul de pui în patru felii şi bate-le uşor cu ciocanul pentru şniţele. Condimentează-le pe ambele părţi cu sare şi piper.
Separat, freacă untul cu pătrunjelul şi ardeiul tăiate cât mai mărunt. Cu amestecul astfel obţinut, unge bucăţile de carne. Pe jumătate, aşază feliile de brânză topită şi acoperă cu cealaltă jumătate. Prinde cu scobitori ca să nu se desfacă.
Trece şniţelele prin ou bătut şi apoi prin pesmet şi rumeneşte-le în ulei încins. Scoate-le pe hârtie absorbantă şi serveşte-le alături de salată.
Snitele tavalite
Pofta buna!
Sunt bune snitelele astea?