Snitele tavalite

Printeaza

Snitele tavalite din: piept de pui, branza topia, oua, ardei gras, patrunjel, pesmet, unt, ulei, sare.

Ingrediente:Snitele_tavalite

  • 1 piept de pui
  • 4 felii de brânză topită
  • 2 ouă
  • 1/2 ardei gras
  • 3-4 fire de pătrunjel
  • 2 linguri cu pesmet
  • 1 lingură cu unt
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui în patru felii şi bate-le uşor cu ciocanul pentru şniţele. Condimentează-le pe ambele părţi cu sare şi piper.

Separat, freacă untul cu pătrunjelul şi ardeiul tăiate cât mai mărunt. Cu amestecul astfel obţinut, unge bucăţile de carne. Pe jumătate, aşază feliile de brânză topită şi acoperă cu cealaltă jumătate. Prinde cu scobitori ca să nu se desfacă.

Trece şniţelele prin ou bătut şi apoi prin pesmet şi rumeneşte-le în ulei încins. Scoate-le pe hârtie absorbantă şi serveşte-le alături de salată.

 

Snitele tavalite

Snitele_tavalite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sunt bune snitelele astea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.