Snitele turnate

Printeaza

O reteta de snitele turnate din: piept de pui, faina, piper, sare si oua.

Ingrediente:Snitele turnate

  • 500 g piept de pui
  • 1-2 linguri faina
  • piper
  • sare
  • 2 oua

 

Mod de preparare:

Pui piep­tul de pui să fiarbă şi apoi îl dai prin maşina de tocat carne. Amesteci carnea cu 1 linguriţă de piper, 1 linguriţă de sare, cu ouăle bătute bine şi adaugi făină în funcţie de preferinţă.

Apoi iei carne cu mâna şi formezi şniţele pe care le prăjeşti în ulei încins şi le scoţi pe şerveţele, pentru a-şi lăasa surplusul de ulei.

Snitele turnate

Snitele turnate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.