Snitele umplute cu garnitura de cartofi
Printeaza
O reteta delicioasa de snitele umplute cu garnitura de cartofi, ceapa, rosii, ardei gras rosu, boia dulce, ulei, cimbru, vin si cartofi.
Ingrediente:
- 2 bucăţi carne pentru şniţele
- 4 cepe
- 2 roşii tăiate mărunt
- 2 ardei graşi roşii
- boia dulce
- ulei
- cimbru
- 1/4 l vin
- 1/2 kg cartofi
Mod de preparare :
Tai 2 cepe mărunt, ardeii cubuleţe şi le pui pe foc cu un pic de ulei şi apă. Le fierbi până devin foarte scăzute. Cu pasta obţinută, umpli şniţelele, le legi şi le pui în tavă, la cuptor, cu apă, ulei şi vin. Peste fiecare şniţel pui o crenguţă de cimbru.
Pe lângă rulade, în tavă adaugi şi celelalte 2 cepe tăiate în patru. Pregăteşti cartofii aşa: Pui cartofii curăţaţi, dar întregi (netăiaţi), să fiarbă 20 de minute în apă cu sare şi apoi îi scurgi, îi ungi cu unt, îi pui în tavă cu ulei şi îi dai la cuptor.
Pofta buna!