Snitele cu umplutura de legume

Printeaza

Snitele cu umplutura de legume din: ceapa, usturoi, morcov, ardei gras, dovlecel, ulei de plante, curry, piper Cayenne, miere, sare, snitele de pui, smantana, supa de legume.

Ingrediente:Snitele cu umplutura de legume

  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras galben
  • 1 dovlecel mic
  • 4 linguri de ulei de plante
  • 1 lingură de curry
  • 1/2 linguriţă de piper Cayenne
  • 1 lingură de miere
  • sare
  • 4 şniţele de pui
  • 100 ml smântână
  • 100 ml supă de legume

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi usturoiul şi se toacă. Se curăţă legumele, se spală şi se taie cubuleţe mici.

Se încing într-o tigaie 2 linguri de ulei, în care se călesc apoi timp de 3 minute ceapa, usturoiul şi legumele, amestecând continuu.

Se adaugă în continuare condimentele şi mierea.

Se bat şniţelele până se aplatizează şi se sărează. Peste fiecare şniţel se aşează o lingură de umplutură de legume, după care carnea se pliază şi se fixează cu beţigaşe.

Şniţelele se prăjesc apoi în restul de ulei încins circa 3 minute pe fiecare parte, după care se scot din tigaie.

Peste grăsimea din tigaie se adaugă smântână şi supa de legume, apoi amestecul se dă în clocot şi se lasă să scadă.

In continuare, în sos se adaugă din nou şniţelele şi restul legumelor şi se lasă să fiarbă la foc mediu încă 5 minute.

Şniţelele cu legume se servesc împreună cu sosul.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Snitele de legume? nu-mi plac de nici o culoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.