Snitele vanatoresti in sos picant de smantana
PrinteazaO reteta de snitele vanatoresti in sos picant de smantana din: ceapa, ciuperci, bacon afumat, faina, supa, smantana, sare, piper, fulgi de migdale, ulei, paste, nucsoara, ceapa verde si muschi de porc.
- 1 ceapă
- 250 g ciuperci Champignon
- 50 g bacon afumat tăiat cubuleţe
- 4 linguri făină
- 200 ml supă
- 200 g smântână
- sare
- piper
- 3 linguri fulgi de migdale
- 3 linguri ulei
- 500 g paste scurte refrigerate
- nucşoară rasă
- 4 felii subţiri de muşchi de porc (a 150 g)
- 1 legătură ceapă verde
Mod de preparare:
Se toacă ceapa. Se curăţă ciupercile, se taie jumătăţi sau sferturi. Se topeşte baconul si se caleste ceapa in grasimea rezultata. Se adauga ciupercile si se prajesc si ele; se pudreaza cu o lingura de faina si se stinge cu supa.
Se toarna smantana si se fierbe la foc moale 3-4 minute. Se condimenteaza si se pastreaza la cald.
Se prajesc migdalele fara adaos de grasime si se scot din tigaie. Se fierb pastele in apa cu sare, apoi se calesc in putin ulei.
Se condimenteaza cu piper si putina nucsoara si se presara deasupra migdale. Se pastreaza garnitura la cald.
Feliile de carne se spala, se sterg cu prosoape de hartie si se bat bine. Se incinge uleiul si se prajesc feliile de carne 2-3 minute, pe fiecare parte; se sareaza si se pipereaza.
Se taie rondele ceapa verde si se inglobeaza in sosul de ciuperci. Se servesc fripturile cu paste.
Snitele vanatoresti in sos picant de smantana
Pofta buna!