Cum Să Faci Slănină Afumată: Ghidul Complet Pentru Un Gust Autentic din: slanina cruda, sare de mare, zahar, piper negru, boia, usturoi. Ingrediente: O bucată de slănină crudă, necondimentată Sare de mare sau sare de conservare Condimente opționale: zahăr, piper negru, boia, usturoi pudră etc. Lemn pentru afumare (de obicei, se folosesc cireș, fag) Echipament […]
Sniţele cu vinete
PrinteazaSnitele cu vinete din: snitele de vitel, suc de lamaie, sare, piper, galbenus, margarina, faina, lapte si nuci.
Ingrediente:
- 4 şniţele de viţel
- 2 vinete
- suc de lămâie
- sare
- piper
- 1 gălbenuş
- 30 gr margarină
- 1 lingură de făină
- 2 linguri de lapte
- nuci măcinate, după gust
Mod de preparare:
Sniţele cu vinete: Şniţelele le frigem în vas. In restul de zeamă punem sucul de lămâie, sare, piper şi gălbenuşul. Adăugăm 30 gr margarină, 1 lingură de făină, 2 linguri de lapte şi nuci măcinate, după gust.
Vinetele le tăiem în formă de panglicuţe şi le frigem în vas, fără grăsime. Vinetele le aşezăm peste şniţele cu sosul si le dăm la cuptor cca 5 minute.
Poftă bună!
Zacusca de Fasole de Post: Rețetă Tradițională Românească, Sănătoasă și Ușor de Preparat
Zacusca de Fasole de Post: Rețetă Tradițională Românească, Sănătoasă și Ușor de Preparat din: fasole alba, gogosari, ceapa, suc de rosii, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente. Descoperă rețeta autentică de zacusca de fasole de post, o specialitate românească bogată în arome. Află cum să prepari acest deliciu sănătos, cu informații complete despre calorii, […]